Appartementen

De vakantiewoning is opgedeeld in drie appartementen, die apart maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Ons kleinste appartement is al geschikt vanaf 2 personen. In totaal kunnen wij maar liefst 23 personen een heerlijk bed aanbieden (en 27 personen indien ook gebruik wordt gemaakt van de 2 comfortabele slaapbanken). Elk appartement heeft vanuit het centrale trappenhuis een eigen voordeur voorzien van  intercom om uw privacy te waarborgen en uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

De appartementen zijn zeer verzorgd en smaakvol ingericht, zodat men zich snel thuis voelt. In de gezellig ingerichte woonkamers zijn naast een televisie, dvd-speler en geluidsinstallatie ook een ruime sortering aan dvd's, spelletjes en boeken aanwezig. De keukens zijn compleet ingericht met koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker, broodrooster, magnetron, oven en afwasmachine. Elk appartement heeft in een kledingkast een kluisje voor het opbergen van uw waardevolle spullen. Bij aankomst ligt er een schoonmaakpakket en beddengoed klaar. Er is draadloos internet gratis aanwezig. In de kelder bevindt zich een wasmachine en wasdroger voor een vakantiewasje tussendoor.

De slaapkamers zijn voorzien van bedden met goede matrassen van 90x200mtr. Lees-/nachtlampje aanwezig bij ieder bed. De badkamers zijn voorzien van douche, wastafel, toilet (appartement Elise) en bad (appartement Michel en Linda). Föhn aanwezig. Badring of babybadje aanwezig voor onze kleine gasten.

In ieder appartement is een kinderstoel en wandcommode aanwezig. Babybedjes met extra matrasje en box worden op verzoek klaargezet.

  • Vakantiewoning Winterberg
  • Tuin 4-min
  • Tuin 3-min
  • Tuin 6-min
  • Tuin appartement Michel in de vakantiewoning
  • Tuin 5-min
  • Tuin-min
  • Tuin 2-min
  • Speelkamer vakantiewoning Winterberg
  • Vakantiewoning garage

Onze tuin

Het huis is omringd door een grote tuin met meerdere terrassen voorzien van tuinmeubilair, zodat u optimaal van de tuin kunt genieten. Achter het huis kabbelt een romantisch beekje. Ideaal voor een gezellige BBQ met op de achtergrond het geluid van het water. De BBQ’s staan voor u gebruiksklaar in het souterrain. Voor onze kleine gasten is er een speeltoestel voorzien van een schommel en glijbaan en staat een wipkip in het gras. In de zomerperiode worden tevens de tafeltennistafel en de trampoline opgezet en is er divers buitenspeelgoed om te sporten en te spelen.

Souterrain

In het souterrain bevindt zich een kinderspeelkamer met vele spelletjes, puzzels, leesboekjes, keukentje, workmate, playstation 2 etc. Tevens zijn een sjoelbak en een tafeltennistafel beschikbaar. Het souterrain van de woning geeft ook toegang tot de garage van de woning. Hier kunt u uw ski’s opbergen of uw fietsen/motoren stallen. Bij een langer verblijf of een verblijf met kleine kinderen is het soms wenselijk om een vakantiewas te draaien. Een wasmachine en wasdroger zijn aanwezig.

Parkeren

Voor het huis kunt u alleen kort parkeren om uw bagage uit de auto te halen. Achter het huis is een grote parkeerplaats op eigen terrein waar u de auto gedurende uw verblijf kunt parkeren. 100 meter verder in de straat is de dorpshal. Ook hier is meer dan voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

Appartement Michèl: geschikt voor 4 tot 8 personen.
Appartement Elise: geschikt voor 2 tot 5 personen.
Appartement Linda: geschikt voor 4 tot 10 personen.