SauerlandCard & Sauerland SommerCard

Vakantiepret begint bij de meeste mensen al bij het uitzoeken van een bestemming en accommodatie. Hoe ziet het eruit en wat is er allemaal te zien en te ondernemen in de omgeving?

Ook in het Sauerland zijn er tal van activiteiten, die zich rondom de toeristische plaatsen, zoals Winterberg, continue uitbreiden om u een zo leuk mogelijke vakantie te verschaffen. Helaas zijn ook in Duitsland de activiteiten niet allemaal gratis toegankelijk en dit betekent vaak een niet voorziene extra kostenpost voor uw verblijf.

Vakantiewereld Winterberg heeft hier de oplossing voor gevonden.
Als u een verblijf bij ons heeft geboekt, ontvangt u bij aankomst een Sauerland SommerCard. Met deze kaart kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie, zonder steeds naar uw portemonnee te hoeven kijken. De Sauerland SommerCard plus is een all-inclusieve card dat de belangrijkste attracties omvat in de regio. Met deze card kunt u gratis of soms met hoge korting attracties, musea, zwembaden en nog veel meer bezoeken. Bij een gezin van vier personen kan dit voordeel zelfs oplopen tot maar liefst 1000 euro.

Maar ook voor alleenstaanden of echtparen is de kaart ideaal. Zo heeft u met de kaart recht op gratis vervoer per bus en trein in de regio en kunt u lekker de auto laten staan. Met de Sauerland SommerCard plus kunt u bij het wandelen, fietsen of motorrijden ook op uw weg even een museum bezoeken of heeft u meer belangstelling voor een bezoek aan bijv. een zoutgrot of rondvaart op een van de meren, ook dat kan gratis met de Sauerland SommerCard.

De kaart is de sleutel naar zo’n 40  recreatievoorzieningen en aangezien het zo’n groot succes is, worden de mogelijkheden met de kaart continue verder uitgebreid. De Sauerland SommerCard is geldig van april tot november. In de maanden hierbuiten ontvangt u de SauerlandCard die eveneens een aantal leuke kortingen geeft bij sommige entreeprijzen en waarmee u ook gratis gebruik kan maken van bus en trein vervoer in de regio.

Heeft u vragen over de Sauerland SommerCard of de SauerlandCard stuur ons dan even een mailtje.