Over ons

Hartelijk welkom op de site van onze vakantiewoning.

Wij, Jan en Julia Kloosterman, wonen en werken in Nederland en hebben in 2006 toevallig het Sauerland ontdekt. We hebben na een zoektocht met de makelaar het huis aan de Wiesenstrasse 9 in Silbach gekocht. Toen we de straat inreden en het huis zagen liggen met rondom een mooie tuin en een romantisch kabbelend beekje aan de achterzijde, waren we gelijk verliefd en hebben het gekocht.

Het was eigenlijk een huis met 13 kamers, dat ook nog eens nodig aan renovatie toe was, dus werk aan de winkel. Na veel verbouwingen met de hulp van professionals, maar vooral ook familie en vrienden zijn er 3 prachtige appartementen ontstaan. Omdat we zelf nog volop aan het werk zijn, hebben we besloten alle appartementen voorlopig te verhuren. De namen van de appartementen hebben we verbonden aan de namen van onze kinderen, Michèl, Elise en Linda.

De appartementen worden ieder apart verhuurd, maar vaak ook samen gehuurd voor meerdere samen reizende families en vrienden.  De grote woonkamer met keuken in appartement Linda geeft de mogelijkheid om met een groot gezelschap samen te eten. Het zijn comfortabel ingerichte appartementen geworden waar u zich snel thuis zult voelen. Wij zijn erg blij met het resultaat. Het is dan ook niet raar dat ook wij met onze familie hier graag onze vrije tijd doorbrengen.

De verhuur hebben we zelf in handen, dat vinden we fijner, omdat we dan niet afhankelijk zijn van tussenpersonen. Het echtpaar Michael en Astrid Schlaeppi zijn onze huismeesters op locatie en onze steun en toeverlaat. Zij zullen u hartelijk ontvangen en bij vragen of problemen tijdens uw verblijf helpen zij u graag.