Over ons

Hartelijk welkom op de site van onze 4*vakantiewoning in het mooie Silbach-Winterberg.

In juli 2019 hebben we deze mooie vakantiewoning gekocht van de familie Kloosterman. Een huis met drie comfortabele en smaakvol ingerichte appartementen waarin u alles vindt wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie en waar u zich snel thuis zult voelen. De mooie tuin rondom en het romantisch kabbelende beekje aan de achterzijde maken het plaatje compleet.

De appartementen worden afzonderlijk verhuurd, maar vaak worden ze ook samen gehuurd door samen reizende families en vrienden. Op deze manier kunt u met groepen tot wel 27 personen bij ons terecht. De grote woonkamer met keuken in appartement Linda geeft de mogelijkheid om met een groot gezelschap samen te eten. En beneden in het souterrain vindt u een fijne speelplek voor de kinderen.

Geniet van een ontspannen vakantie in ons liefdevol door de familie Kloosterman gerenoveerde huis. Zowel in het winterseizoen als in de andere seizoenen kunt u heerlijk genieten van de rust en natuur in de directe omgeving, maar staat u ook binnen 10 (auto)minuten in het levendige hart van Winterberg. En als u liever de auto laat staan, kunt u natuurlijk ook per bus of trein vanuit Silbach naar Winterberg. Niet alleen de skipistes of loipes van Winterberg, maar ook de uitgebreide wandel-, fiets- en motorroutes kunt u vanuit onze vakantiewoning heerlijk ontdekken. In onze garage is voldoende plaats voor uw wintersport-, fiets- of motoruitrusting.

Het echtpaar Michael en Astrid zijn onze huismeesters op locatie en onze steun en toeverlaat. Zij zullen u hartelijk ontvangen en bij vragen of problemen tijdens uw verblijf helpen zij u graag.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze vakantiewoning! Laat het ons gerust weten als  u na het lezen van onze site nog vragen heeft die u graag beantwoord ziet.

Hartelijke groet,

Linda Matze & Lester Spoelstra

Tel: +31 (0)610095783

Mail: info@vakantiewoning-winterberg.eu

Facebook: vakantiewoning Kloosterman