Reserveren

Bij ons kunt u standaard periodes (week vrijdag-vrijdag, weekend vrijdag-maandag, midweek maandag-vrijdag) online direkt boeken. Heeft u interesse in een afwijkende periode, vragen we u contact met ons op te nemen voor een passend aanbod.

Annulering of omboeken ivm Corona: 

Vanzelfsprekend kunt u een gedane boeking kosteloos annuleren of omboeken indien er nieuwe reisbeperkingen ivm Corona komen. Neem voor vragen over aangepaste voorwaarden in deze tijd rechtstreeks contact met ons op. 

Huisdieren worden niet toegelaten. Roken is in het gehele huis ten strengste verboden. Het appartement dient u bij vertrek bezemschoon achter te laten.

Prijzen

In de boekingskalender hieronder is de prijsberekening voor appartement Elise gebaseerd op basis van max. 5 personen. De prijsberekening voor appartementen Linda en Michel is gebaseerd op basis van max. 8 personen. Voor extra personen in appartementen Linda of Michel brengen wij 10 euro pppn in rekening.
Prijzen zijn inclusief :
- kosten verwarming, elektra, water
- beddengoed
- 2 handdoeken per persoon
- keukenlinnen
- draadloos internet
- SauerlandCard
- Sauerland SommerCard (april t/m oktober)

Bijkomende kosten: toeristenbelasting, eindschoonmaak. Wij rekenen geen reserveringskosten, alleen een borg van € 100 per appartement.
Kinderbedjes en kinderstoel zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Reserveren

Bij uw reservering gaat u akkoord met onze huurvoorwaarden. Wij willen u graag erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.