Reserveren

Bij ons kunt u standaard periodes (week vrijdag-vrijdag, weekend vrijdag-maandag, midweek maandag-vrijdag) online direkt boeken. Heeft u interesse in een afwijkende periode, vragen we u contact met ons op te nemen voor een passend aanbod.

Huisdieren worden niet toegelaten. Roken is in het gehele huis ten strengste verboden. Het appartement dient u bij vertrek bezemschoon achter te laten.

Prijzen

In de boekingskalender hieronder is de prijsberekening voor appartement Elise gebaseerd op basis van max. 5 personen. De prijsberekening voor appartementen Linda en Michel is gebaseerd op basis van max. 8 personen. Voor extra personen in appartementen Linda of Michel brengen wij 10 euro pppn in rekening.
Prijzen zijn inclusief :
- kosten verwarming, elektra, water
- beddengoed
- 2 handdoeken per persoon
- keukenlinnen
- draadloos internet
- SauerlandCard
- Sauerland SommerCard (april t/m oktober)

Bijkomende kosten: toeristenbelasting, eindschoonmaak. Wij rekenen geen reserveringskosten, alleen een borg van € 100 per appartement.
Kinderbedjes en kinderstoel zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Reserveren

Bij uw reservering gaat u akkoord met onze huurvoorwaarden. Wij willen u graag erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.